• Kindergarden
  • Kindergarden
  • Kindergarden
  • Kindergarden
  • Kindergarden
  • Kindergarden
  • Kindergarden
  • Kindergarden
  • Kindergarden

Kindergarden

MEMORY
The building is designed as a concrete central volume with coloured volumes, playgrounds and gardens going out from it.
The building has only one level and it has two accesses, the main one at the south façade and the private on at the west façade.
The uses of the building are divided in two areas, classrooms are open to the east façade, teachers’ area and facilities are placed in the west façade.
Each use has its own volume. Each volume has its own colour.
Some gardens and closed courtyards are placed between the different volumes.
The aim of this project is obtain a children’s atmosphere using pleasant materials and textures, colours,letters and numbers.

LOCATION
Avda. Libertad. La Murada Orihuela (Alicante)

BUILT AREA
450,14m2

TEAM
ARCHITECT:
Antonio Galiano Garrigós

FALICITIES
Moises Mula Parres

STRUTURE
Luis Estevan García

CONTRIBUTORS:
Mario Berna Box
Almudena Espinosa Fernández
Cristina Galindo Navarro
Javier Jiménez Benito
Veronica Seoane Lugli

TECHNICAL SHEET
Categories: 2005, Educational, Public