• Logistic Center

Logistic Center

MEMORY
Logistics Center consists of three attached ships. It is located on a parcel of polygonal shape aligned with two streets that intersect forming a corner.
The three ships are open and it has an office area on ground and first floor
The project consists of the renovation of the facilities and the adequacy of all the interior spaces, to adapt to the needs of the implementation of a plant logistics
The action respects the exterior geometry of the built-up set. Inside the ships, is distributed in boxes independent based on their content.
There are two entrances to the parcel. One pedestrian, faced with access to the Office area and further access to road traffic, near the area of the loading docks

LOCATION
Polígono industrial “Los Villares”. Avda. de la Estación S/N ,Caudete, Albacete

BUILT AREA
6.680´90m2

TEAM
ENGINEER:
Moises Mula Parres

ARCHITECT:
Antonio Galiano Garrigós.

CONTRIBUTORS:
Espinosa Fernández, Almudena
Jiménez Benito, Javier

TECHNICAL SHEET
Categories: 2011, Industrial, Private