• Integral Center Astrade
  • Integral Center Astrade
  • Integral Center Astrade
  • Integral Center Astrade
  • Integral Center Astrade
  • Integral Center Astrade
  • Integral Center Astrade
  • Integral Center Astrade

Integral Center Astrade

MEMORY
We have a plot that only has a water tank, a highway and sights to nowhere.
Understanding the parcel as a portion of town is essential. The plot has nothing, you have to provide it with everything. We must colonize it. You have to give it a place to eat, sleep, work, study and fun. As an anthill, the ants arrive to a desert and start ordering. In this way they create their own environment, bringing to it what is needed to make it nice . Then trees are carried there and added to the existing.
And how many trees?, 2a +1 m +1 l, 2 students, 1 coach and 1 tree.
The buildings are adapted to the changed slope. The fallen blocks of the mountain are intended to be places where people meet and face the surroundings. The place of the blocks give them its use. Users are separated by activities. Relations between the blocks are generated by changing the slope. There is not a single route. The larger colonized part is the bedroom area. Many units are proposed for users that could become independent.
The colony has a garden as image.

LOCATION
Carretera del Chorrico s/n. Molina de Segura (Murcia)

BUILT AREA
2.634,05m2

TEAM
ARCHITECT:
Antonio Galiano Garrigós

THECHNICAL ARCHITECT:
Jose Mª Germán Cecilia

FALICITIES
Moises Mula Parres

STRUCTURE
Luis Estevan García

CONTRIBUTORS:
Mario Berna Box
Almudena Espinosa Fernández
Javier Jiménez Benito
Ivan Murcia
Veronica Seoane Lugli

TECHNICAL SHEET

Categories: 2006, Asistential, Private