• Bank branch in La Zenia
  • Bank branch in La Zenia
  • Bank branch in La Zenia
  • Bank branch in La Zenia
  • Bank branch in La Zenia

Bank branch in La Zenia

MEMORY
The project consists of the inner adequacy of a local as a bank branch belonging to La Zenia Boulevard shopping Mall.
The intervention aims to distribution of the interior spaces to suit local needs of the bank and make the finishes and facilities without intervening in local structural separation elements or other premises.
This office is a first approach to a change of corporate image desired by the customer. Looking for interior from design to express a warmth and a closer treatment between entity and user.
This is achieved by designing a much more open and fluid, accessible space. With a pleasant light, gentle curves and shapes that create a welcoming environment that fosters close relationship between employee and customer.

LOCATION
Orihuela (Alicante)

TEAM
ARCHITECT
Antonio Galiano Garrigós

CONTRIBUTORS
Almudena Espinosa Fernández
Javier Jiménez Benito
Rafael García Sacristán

TECHNICAL SHEET
Categories: 2012, Interior Design, Offices, Private, Projects